Shape Plus & Eve Fiber

Berikut ialah testimoni yang kami perolehi dari pelanggan-pelanggan kami yang telah berjaya mecapai berat badan yang mereka idami!

UNTUK LAGI TESTIMONI KLIK DAN LIKE PAGE NI: JOM JAGA KESIHATAN

shape plus promosi

Testimoni dari sms dan facebook…

{ 4 comments… read them below or add one }

Eija June 25, 2012 at 10:26 am

Salam..Berapa peratus keberkesanan Shape Plus ni ?..Adakah gmbar di dalam testimoni ni after amik dis prduct real atau dah di edit?..Nowadays,byk sgt product slimming so i nk cr yg 150% keberkesanannya coz i tgah survey product slimming…I need more explaination from u..Tq

Reply

naturalbeauty June 25, 2012 at 11:28 am

salam
untuk info, syarikat kami tidak sesekali menipu dalam mengeluarkan testimoni ya sis, dan gambar tidak diedit. semua testimoni adalah real dan dari kalangan pengguna produk kami yang sebenar.
dan untuk 150% keberkesanan produk tu saya tak boleh nak confirmkan sebab, apa pun produk termasuklah produk pelansingan, bergantung pada individual body reaction. saya boleh je kata 150% berkesan pada saya tapi tak semestinya pada u pun sama. cuma apa yang boleh saya katakan, semua produk pelansingan yang ada sekarang ni, bergantung pada tahap tinggi atau rendahnya kadar metabolisme bdn individu, kalau tinggi, resultnya mmg sangat cepat. kalau rendah, mungkin resultnya lambat sikit. tq.

Reply

Kamaliya October 3, 2012 at 4:35 pm

Betul tu…saya pun teringin nak try tpi rasa ragu2 tu masih ada.

Reply

hana October 9, 2012 at 10:30 am

hello.. saya masih breastfeed. jd saya agak risau susu akan berkurangan jika ambil shape plus. bole bg tips supaya susu kekal banyak? saya mmg berminat untuk beli if shape plus tak memberi kesan kepada baby saya

Reply

Leave a Comment